Telefoon
011/68.52.64

Vliegenramen en -deuren

Vliegenramen

Een vliegenraam is onmisbaar in elke woning. Wilt u graag uw huis verluchten? Of 's nachts een frisse buitenverluchting? Kortom, u wil genieten van heerlijk verluchte ruimtes zonder u zorgen te hoeven maken over insecten die binnendringen? Dan is het tijd voor vliegenramen!

Vliegenramen zijn immers ecologisch, diervriendelijk en bijzonder efficiƫnt.
Een voorzet vliegenraam is dan ook het makkelijkst en gebruiksvriendelijk.
Dankzij een handig clip-systeem zijn de vliegenramen gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen, zonder te hoeven schroeven of boren! Zo beschadigd u uw raam niet indien u bijvoorbeeld de ramen wil wassen.

Wij vervaardigen vliegenramen die geschikt zijn voor ramen van aluminium, pvc en hout.

Vliegendeuren

Vliegendeuren zijn uiterst handig wanneer u een terras of een tuin heeft. Met de deur open en een gesloten vliegendeur kan u het mooie weer in de woning beleven. Uw woning wordt verlucht zonder de aanwezigheid van insecten in het huis.
Onze estetisch verantwoorde vliegendeuren zijn van hoogwaardige kwaliteit, want ze maken immers deel uit van het zicht van uw woning. Alle vliegendeuren zijn voorzien van een handgreep over de volle breedte in S-vormig design. Wij fabriceren zowel vliegendeuren die draaien, als schuiven.


Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van aluminium vliegenramen en -deuren op maat.
De vliegenramen- en deuren worden met de grootste zorg gemaakt en dit volledig naar uw wens. Of het nu gaat om een rechthoekig, een schuin of een gebogen vliegenraam, dat maakt voor ons geen verschil.
Wij staan zelf in voor het opmeten, de fabricatie en de plaatsing van uw vliegenramen en -deuren. Onze producten staan garant voor de beste kwaliteit en zijn beschikbaar in bijna alle RAL-kleuren.
In ons eigen atelier, maken wij uw vliegenramen helemaal op maat van uw woning.

Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen?
Neem dan contact met ons op.